Garage verkoop of rommelmarkt

Garage sale flyer

Buurtvereniging Oer ‘t Spoar viert midzomer met grootse garage-sale!

Op zaterdag 23 juni organiseert buurtvereniging Oer ‘t Spoar in Buitenpost een super-gezellige garage-verkoop of rommelmarkt.

Bijna 40 bewoners aan de Jeltingalaan, W.H. van Heemstraweg en industrieterrein de Swadde openen hun garagedeuren van 10.00-15.00 uur. Bewoners besluiten zelf wat ze ter verkoop aanbieden. Dit kan variëren van speelgoed tot meubels, (oud) gereedschap, kleding, hobby-artikelen, boeken, kunst, plantjes, lekkers en meer!

Op een aantal plekken of tuinen in deze gezellige buurt kunt u ook even rustig pauzeren met koffie, thee, fris en iets lekkers erbij.

Na de grondige renovatie van de Jeltingalaan, zijn de bewoners blij dat de straat weer toegankelijk is en alle huizen goed bereikbaar. Vandaar deze “open deuren” met een garagesale die georganiseerd wordt dóór de bewoners vóór iedereen. Een unieke kans voor iedereen die van gezelligheid houdt om te “strunen” en iets leuks te kopen.

Dus sneupers, schatzoekers, rommelmarktfans, brocante- en kunstliefhebbers… iedereen is van harte welkom bij de garagesale van de gezelligste buurtvereniging van Buitenpost: Oer ‘t Spoar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *