Update renovatie Jeltingalaan

Afgelopen week wederom contact gehad met de gemeente.

Duidelijk wordt dat een project van deze omvang veel mensen, afdelingen en bestuursleden interesseren. Voordat plannen gepresenteerd kunnen worden, aan ons als buurt, moet men alle procedures kwalitatief goed afhandelen.

Onlangs werden we al geattendeerd op het feit dat halverwege maart het broedseizoen start en dit mogelijk invloed kan uitoefenen op het vooraf kappen van de bomen. De gemeente heeft aangegeven, kwaliteit van het juist afhandelen van de procedures, belangrijker te vinden dan de snelheid daarvan.

Voor alles komt een oplossing, zo ook voor deze! De renovatie gaat door, de inloopavond komt er, we krijgen nieuwe rioleringen, de straat wordt grondig aangepakt, de snelheid van het verkeer zal gaan verminderen, de bomen zullen worden vervangen!

De wie, wanneer, hoe en wat vragen laten nog even op zich wachten. Maar het wachten zal worden beloond. Wij als werkgroep zijn in ieder geval erg enthousiast!

Een aantal werkgroepleden zijn ook aanwezig op de ledenvergadering van 26-02-2016. Als u vragen heeft, dan zullen we ons best doen om deze te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *